A Magyar Összefogás listavezetője a Közügyekben: hamarosan elkészül a választási program | Magyar összefogás Skip to main content
A Magyar Összefogás listavezetője a Közügyekben: hamarosan elkészül a választási program

A Magyar Összefogás listavezetője a Közügyekben: hamarosan elkészül a választási program

 November 13-án nemzeti tanácsi választásokat tartanak Szerbiában.

Az eddigi egyetlen magyar lista a Magyar Összefogásé. Fremond Árpád listavezető a Közügyekben azt mondta, hamarosan elkészül a választási programjuk, a kampányban azt mutatják be, illetve elszámolnak az elmúlt időszak teljesítményével is. Fremond a közelgő népszámlálás fontosságáról is beszélt, arról, hogy minél többen magyarnak vallják magukat.

Fremond Árpád, listavezető, Magyar Összefogás: „Az önkormányzatokban tudja leellenőrizni azt, hogy rajta van-e a külön választói névjegyzéken, amennyiben nincs ott, készségesen segíteni fognak, úgyhogy azt tudom mondani a választópolgároknak, hogy bátran forduljanak a helyi közösségekhez, az önkormányzatainkhoz. Ellenőrizzék azt le, hogy rajta vannak-e a külön választói névjegyzéken. Ha nincsenek, akkor október folyamán még fel tudnak iratkozni. Ugyanúgy, mint minden más választásnál, november 13-án az igazolványt kell vinni, vagy pedig az útlevelet, azzal igazolni magát, és gyakorlatilag teljes egészében a választás ugyanúgy történik, mint bármilyen önkormányzati, tartományi, vagy országos választás.”

Pannon RTV